Toate
Contact
( 0 produse)
1.jpg
HOME   CUM CUMPĂRĂM?


 

Pentru a achizitiona produse de pe www.asab.ro trebuie urmati urmatorii pasi:

 

ADAUGAREA DE PRODUSE LA COSUL DE CUMPARATURI
Prin navigarea prin site puteti alege produsul dorit, iar cu ajutorul butonului "Adauga in cos" produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi.

 

Cosul de cumparaturi poate fi editat oricand fiind posibila schimbarea cantitatii de produse comandate, iar daca va razganditi cu privire la produs sau cantitate, acestea se pot sterge din cos.

 

FINALIZAREA COMENZII
Consta in precizarea informatiilor finale necesare pentru livrarea de catre noi a produselor, si anume:

 

Nume
Adresa
Oras
Tara
Email
Telefon

 

PROCESAREA COMENZII
Comenzile sunt procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi 2 zile lucratoare de la primirea comenzii. Ele sunt onorate in ordinea primirii lor si exclusiv in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui titlu este verificata si actualizata zilnic pe site, exista totusi posibilitatea comenzii unui titlu epuizat. In acest caz, in momentul prelucrarii comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea partiala a comenzii.
In situatii speciale (perioade de varf, vacante etc.) pot aparea intirzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekend-uri si sarbatorile legale.

ANULAREA COMENZII
Este posibila schimbarea sau anularea la cerere a comenzilor on-line in termen de 24 de ore de la efectuarea acestora, exceptie facand cazurile in care comanda a fost deja expediata. Anularea se poate face telefonic: 021.336.38.95, 0728.82.89.63 sau prin email comercial@asab.ro

RETURNARE CARTI DEFECTE
In cazul in care ati primit o carte cu defecte de tipar sau deteriorata in timpul transportului, editura isi asuma responsabilitatea acestor defecte si va schimba volumul sau va returna contravaloarea acestuia. In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic: 021.336.38.95, 0728.82.89.63 sau prin email comercial@asab.ro si personalul editurii va va explica in detaliu procedura.

PROMOTII
Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sint valabile exclusiv in limita stocului disponibil.
Promotiile facute de www.asab.ro nu se cumuleaza intre ele, reducerea cea mai mare primeaza!

 

Completati cantitatea dorita si faceti click pe butonul "ADAUGA IN COS".
Dupa ce terminati de adaugat produsele dorite apasati click pe butonul "PRODUSE" pozitionat in bara de meniu.
In sectiunea "FINALIZARE COMANDA" puteti schimba cantitatea comandata sau puteti elimina produsul din cos.
Completati formularul informatiilor de livrare cu datele personale corecte.