Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    PERSONALITATI ALE LUMII SI PROFILUL LOR GRAFOLOGIC. Vol.1
PERSONALITATI ALE LUMII SI PROFILUL LOR GRAFOLOGIC. Vol.1
Autor: Radu Constantin
Colectia: Grafologie
Dimensiune: 16.5 x 23.5
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 1090
Data Aparitiei: octombrie, 2014
ISBN: 978-973-7725-95-0
Reducere
0%
Pret:
59.95 RON
Profilurile grafologice de personalitate pe care le prezentam in acest volum, sunt rezultatul unei stiinte care, cum aminteam si intr-o lucrare anterioara, nu este indeajuns cunoscuta, motiv pentru care in paginile ce urmeaza facem o scurta introducere, aratand ce este grafologia, valoarea si limitele acesteia, paralelism intre grafoscopie (ramura a Criminalisticii) si grafologie, aplicatiile grafologiei s.a.
Volumul de fata vine in intampinarea celor interesati de grafologie, dar si a celor doritori de a se informa si cu alte date mai putin cunoscute pana in prezent care privesc personalitatile studiate, iar pentru a introduce cititorii in atmosfera specifica acestei stiinte, am reprodus si un mic indrumar de termeni grafologici dupa valorosul psiholog-grafolog spaniol Augusto Vels (1917-2000).
Este foarte important sa se inteleaga ca nu devii grafolog (consultant) mai repede decat, de exemplu, arhitect sau medic. Cunoasterea oamenilor implica mult studiu, observatie, experienta, si poate de aceea grafologia nu isi permite sa afirme ca vede totul in scris, ci in jurul cifrei de 80% dintr-o scara de 100 si aceasta pentru ca scrisul nu este in mod necesar reflexul intregii personalitati. Nu toti subiectii exteriorizeaza totul in gesturile lor. Ceea ce este proiectat de un individ in scrisul sau reflecta in general trasaturile caracteriale corespunzatoare. Prin aceasta chiar putem sa le cunoastem si sa spunem ca ele exista, dar nu putem sa epuizam subiectul, sau cum a spus Dostoievski: „Nimeni nu stie exact cum suntem, decat poate numai Dumnezeu”.
Radu Constantin
Caracterologie si Grafologie
54.5 RON
Grafologie. Personalitatea in scris
76.3 RON
Caracterologie si Grafologie - Eseuri
0 RON
Grafologie
0 RON