Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Constrolul semiactiv in procese stochastice de tip ITO
Constrolul semiactiv in procese stochastice de tip ITO
Autor: Cornel Balas
Colectia: Studiorum
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: brosata, alb-negru
Nr. pagini: 104
Data Aparitiei: 2009
ISBN: 978-973-7725-18-9
Reducere
0%
Pret:
21.8 RON
Lucrarea incearca sa fundamenteze theoretic si apoi sa prezinte o aplicatie de modelare matematica cu ajutorul ecuatiilor diferentiale stochastice de tip ITO in studiul unui system mecanic neliniar care este supus unor excitatii nestationare ce provin din filtrarea unui zgomot alb, controlat semiactiv.
Structurata pe 5 capitole de teorie si unul de concluzii, cartea cauta sa cuprinda si sa coroboreze elemente din domenii diferite, cum ar fi: teoria proceselor aleatoare, teoria ecuatiilor diferentiale stochastice, modelarea matematica a fenomenelor mecanice, control semiactiv, metode numerice, simulare, analiza si programare pe calculator, interpretarea rezultatelor numerice.


Prezentare autor:
Cornel Balas – a absolvit Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Matematica-Mecanica in anul 1972. In anul 1996, a obtinut titlul de doctor in Matematici aplicate la Institutul de Matematica al Academiei Romane. Din 1978 lucreaza ca cercetator la Institutul de Mecanica Solidelor din cadrul Academiei Romane.
Masini electrice vol. 2 - Proiectare
0 RON
Masini electrice vol. 3 - Constructie
0 RON
Calculul structurilor alcatuite din materiale cu proprietati reologice
0 RON
Masini electrice vol. 1 - Teorie
0 RON