Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Masini electrice vol. 2 - Proiectare
Masini electrice vol. 2 - Proiectare
Autor: Toma Dordea
Colectia: Inginerie
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 456
Data Aparitiei: 2003
ISBN: 973-86010-2-9
Reducere
0%
Pret:
0 RON
epuizataLucrarea Masini electrice este impartita in trei volume: Masini electrice - Teorie, Masini electrice - Proiectare si Masini electrice - Constructie.

Cel de-al doilea are drept principal obiectiv punerea la dispozitia publicului interesat a unei serii de date privind calcularea parametrilor unei masini electrice, inclusiv a unui transformator electric, logica ce trebuie urmarita in proiectare precum si precizarea relatiilor.
Insotita de o bogata literature de specialitate, considerate de autor reprezentativa, cititorul poate ajunge mai repede si la alte surse ce justifica relatiile utilizate, familiarizandu-se mai usor cu acestea. Toate relatiile sunt prezentate in unitatile fundamentale ale sistemului SI de masuri, valorile lor fiind in multiplii sau submultiplii ale acestora.
De asemenea, se dau exemplae de calcul pentru masinile de current alternativ fara collector, masinile de current continuu si transformatorul electric. Pentru aflarea parametrilor utilizati in proiectarea transformatorului electric, al masinii de inductie si al incalzirii, sunt elaborate instructiuni de utilizare pe baza programelor TRAFO, IPT si INCMI.
Constrolul semiactiv in procese stochastice de tip ITO
21.8 RON
Masini electrice vol. 3 - Constructie
0 RON
Calculul structurilor alcatuite din materiale cu proprietati reologice
0 RON
Masini electrice vol. 1 - Teorie
0 RON