Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Caracterologie si Grafologie - Eseuri
Caracterologie si Grafologie - Eseuri
Autor: Andrei Athanasiu, Radu Constantin
Colectia: Grafologie
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 210
Data Aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-7725-16-5
Reducere
0%
Pret:
0 RON
epuizata


Cele trei aspecte - tipuri umane, devieri caracteriale, tendinte criminale (impotriva altora sau impotriva propriei finite) - tratate in acest volum, isi datoreaza unei nevoi de cuprindere si intelegere a unor fatete apparent disparate ale finite umane, prin cautarea si eventul stabilirea unor punti de legatura intre manifestarile personalitatii.
La baza se afla structuta caracterologica-tipologica, ce face ca un subiect sa aiba un anumit ritm sis a prefere anumite ritmuri, sa tinda spre anumite miscari, sa vada lucrurile sub un anumit unghi, sa valorifice anumite situatii.
Este vorba de un nucleu de personalitati, al unei orientari naturale catre un anumit tip de echilibru psohologic si fiziologic, catre un anume comportament si stil de existenta. Asadar, un ansambrlu de virtualitati organizate intr-o configuratie, dar care se pot realiza sau nu, se pot actualiza sau nu, se pot specifica in mii de maniere foarte diferite, dupa mediu, moment, varsta, experienta, influenta, evenimente ale vieti, etc.

Lucrarea este structurata in trei capitole:
- Actualitatea tipologiei. Tipuri umane - prezinta reactiile oamenilor, comportarea, preferintele si orientarile lor;
- Tendinta criminala in scris - face referiri la cei care prezinta devieri caracteriale denumite vicii morale;
- Tendinta suicidara in scris - trateaza sinuciderea care este considerata o crima intentionata asupra propriei persoane.


Prezentare autori:

Andrei Athanasiu - a urmat cursurile Facultatii de Medicina din Bucuresti, obtinand titlul de doctor in medicina si chirurgie in 1949. A obtinut titlul de doctor docent cu lucrarea Psihologia profesiunii medicale si diploma de doctorat cu lucrarea Bazele stiintifice ale grafologiei.

Radu Constantin - expert criminalist autorizat in expertiza grafica si tehnica a documentelor cu o exeperinta de peste 40 de ani. Este membru aderent al Societatii Franceze de grafologie si al Asociatiei Grafologiece Italiene, membru al Societatii Romane de criminologie si Criminalistica din Romania, membru fondator al Societatii Romane de Grafologie si al Asociatiei Grafologiece din Romania.
PERSONALITATI ALE LUMII SI PROFILUL LOR GRAFOLOGIC. Vol.1
59.95 RON
Caracterologie si Grafologie
54.5 RON
Grafologie. Personalitatea in scris
76.3 RON
Grafologie
0 RON