Toate
Contact
( 0 produse)
HOME    Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare German-Roman
Dictionar electrotehnica, telecomunicatii, automatizari si calculatoare German-Roman
Autor: Wilhelm Theiss, Maria-Liliana Theiss
Colectia: Dictionare
Dimensiune: 16.5 x 23.5 cm
Format: cartonata, alb-negru
Nr. pagini: 936
Data Aparitiei: 2006
ISBN: 978-973-7725-13-4
Reducere
0%
Pret:
0 RON
epuizata


Setea de cunoastere, de a primi si a prelucra cat mai multe informatii este satisfacuta actualmente numai prin utilizarea masiva a tehnicii moderne de calcul. Cu ajutorul calculatoarelor legate in retea se pot obtine, inmagazina, gospodari si utiliza foarte multe date.
Datorita faptului ca electrotehnica, electronica si telecomunicatiile sprijina tot mai mult procesele de automatizare, este tot mai dificila atribuirea exclusiva a termenilor doar unuia sau altuia dintre domeniile mentionate mai sus. Iar cum automatizarea a patruns si in procesele de calcul electronic, nu este usoara in multe cazuri nici tragerea unei linii clare de despartire intre automatizari si calculatoare.
Dictionarul contine un numar de 72 000 de termeni adunati in principal din diverse produse si documentatii utilizate, cataloage de aproduse si documentatii utilizate de autori in decursul anilor. Aceste surse de informare secundare au oferit autorilor de regula un nmar redus de termini, care au fost insa in majoritatea cazurilor de cea mai mare actualitate.
Dictionar tehnic German-Roman - 4 volume
327 RON
Dictionar general de stiinte: Englez-Francez-Roman - 2 volume
87.2 RON
Dictionar economic German-Roman
0 RON
Dictionar economic Roman-German
92.65 RON